Slide Expertise

Olaplex beschadigd haar behandeling

Olaplex is in staat de gebroken zwavelbruggen in het haar op te sporen en ze weer permanent te herstellen naar hun oorspronkelijke staat. Olaplex bevat geen siliconen, olie, sulfaten etc. en is niet getest op dieren. Met Olaplex kun je een stap verdergaan zonder de gebruikelijke schade. Het geheim van sterk en gezond haar!

Chemische behandelingen zoals kleuren, blonderen en thermische behandelingen zoals föhnen en het haar stijlen, kunnen het haar beschadigen. Deze schade ontstaat doordat er bepaalde verbindingen in het haar verbroken worden tijdens processen, de zwavelbruggen. Deze verbindingen bepalen de stevigheid van je haar. Wanneer deze beschadigd raken, word je haar dus zwakker. In 3 stappen wordt Olaplex als favoriet hulpmiddel voor kleurexperts gebruikt voor sterk, glanzend en gezond haar.

 

 

Olaplex spaarkaart: bij 8 stempels mag je een product naar keuze uitkiezen!

 

Olaplex N°1 en N°2 worden als herstelbehandeling in de salon gebruikt. Het geeft het haar een enorme boost!

Olaplex N°3 is een thuisbehandeling om het haar nog sterker te maken. Het is een herstelbehandeling dus geen masker of conditioner.

Olaplex N°4 is de shampoo. Het geeft het haar ongelooflijke glans en kracht. Het geeft een perfecte hydratie en maakt het haar goed behandelbaar. Het is voor dagelijks gebruik en voor alle haartypes. De shampoo is vrij van sulfaten, parabenen, gluten en noten. Het is veilig voor de kleur en 100% veganistisch.

Olaplex N°4P  is de originele Olaplex shampoo voor langdurig koel blond of grijs met paarse pigmenten die ongewenste gele tinten neutraliseren.

Olaplex N°4C (Nieuw) is  shampoo die zware metalen, chloor, mineralen, verontreinigende stoffen en product-ophopingen

Olaplex N°5 is de conditioner. Het herstelt en hydrateert het haar en helpt gespleten punten te voorkomen. Het verzwaart het haar niet. Het zorgt voor sterk, gezond en glanzend haar. Je kan het dagelijks gebruiken en is geschikt voor alle haartypes. Het is vrij van sulfaten, parabenen, gluten, noten en veilig voor kleur. Het is 100% veganistisch.

Olaplex N°6 is een leave-in treatment en styling crème. Het verzorgt, versterkt en beschermt het haar en zorgt voor glas- en pluisvrij haar voor 72 uur. Tip: Breng Olaplex nummer 6 ’s avonds aan voor het perfecte haar de volgende dag. Ook is nummer 6 geschikt voor alle huidtypes en bevat geen sulfaten, ftalaten of parabenen. Het is 100% veganistisch en dierproefvrij.

Olaplex N°7 herstelt de schade en versterkt het haar. Het zorgt voor een spiegelende glans en verwijdert pluizig haar. Het versnelt de föhntijd, is UV en hittebestendig tot 230 graden. Het trekt snel in en is niet vet. Het verzwaart het haar niet, is 100% veganistisch en vrij van alcohol.

Olaplex N°8 hersteld gebroken haarbruggen terwijl het de lokken diep hydrateert van binnenuit. Binnen tien minuten voelt het haar zacht en sterk aan.

Olaplex N°9 is een haarserum dat werkt als een soort schild tegen (lucht) vervuiling, hitte en vrije radicalen. Verzwaard het haar absoluut niet en heeft supermooie satijn-glanzende finish.