Slide Expertise

Dit zijn de vóór en na foto’s van een zeer tevreden klant na enkele weken gebruik van Mediceuticals producten.

Diverse hoofdhuidproblemen

Psoriasis

Bij psoriasis zijn er ontstekingen in de huid en is de cyclus van de huidcellen verstoord, hierdoor ontstaat er een opstapeling van de hoorncellen. Psoriasis van de hoofdhuid komt met name voor aan de voorzijde van de slapen en in de nek. Het is vaak lastig te behandelen maar met de producten van Mediceutical kunnen we het weer rustig krijgen. Sommige factoren kunnen psoriasis uitlokken of verergeren bij mensen die aanleg daartoe hebben. Bijvoorbeeld door stress, infecties, beschadigingen van de huid, medicatie en roken.

Een Mediceutical shampoo verminderd de cel productie en verwijderd de opeenstapeling van de dode huidcellen. Het helpt bij behandeling van roos, eczeem en psoriasis en is veilig voor gekleurd haar. De shampoo kan tevens gebruikt worden voor de reiniging van de rest van het lichaam.

 

Last van droge strakke of schilferige huid

De mediceutical shampoo helpt bij dit probleem met het kalmeren en herstellen van de huid.

 

Vette huid

Deze Mediceutical shampoo gebruikt u bij overmatige talgafscheiding. Ook super voor pubers in de pubertijd die dan vaak last krijgen van vet haar. Was uw haar met lauw water en met een platte hand om de talgklieren niet te activeren.

 

Antibacteriële, verzachtende lotion

Deze reinigt de huid en helpt de bacteriën te bestrijden. Het verlicht jeuk, roodheid en branderigheid van de huid. De lotion helpt ook bij acne problemen en kan zelfs als gezichtsreiniger worden gebruikt. Gebruik hiervoor een watje.

Alle Mediceutical shampoos zijn mild voor het haar en de hoofdhuid. Ze zijn geschikt voor dagelijks gebruik en voor gekleurd haar. Gebruik altijd lauw water. Was het haar het liefst 2 keer per week en laat het altijd even intrekken zodat de shampoo goed zijn werk kan doen.

 

Voeding & supplementen

Ook voeding kan van invloed zijn op haaruitval. Bijvoorbeeld bij eenzijdige voeding, waardoor een gebrek aan vitamines en andere essentiële voedingsstoffen ontstaat, dit kan bijvoorbeeld optreden bij een crashdieet. De voedingssupplementen van Bao-Med kunnen dan zeker een uitkomst zijn!

De Bao-Med lijn bevat ook een heerlijke skin, scalp en haarolie. Deze olie is een superieure moisturizer, trekt snel in en verlicht een droge, jeukende en schilferige huid.

De Bao-Med olie bevat omega 3, 6 en 9, is niet vet en dringt diep door in de huid. Het is ook anti-aging en verbetert de conditie van huid, haar en nagels. Het ondersteunt natuurlijk huidherstel en helpt de zichtbaarheid van littekens en striae te vervagen en helpt verder tegen rode, droge en schrale huid.