Slide Expertise

Hoofdhuid Expertise

Heb jij last van roos, psoriasis, haaruitval of een droge schilferige hoofdhuid? Maak dan een afspraak of bel ons voor advies. Wij werken met een scope. Door middel van de scope wordt de hoofdhuid 200 keer vergroot. Hiermee kunnen wij goed vaststellen wat de eventuele problemen zijn. Door middel van de scope kan je de doorbloeding van de hoofdhuid of juist een afsluiting of verstopping zien. Dit kan veroorzaakt worden door bijvoorbeeld huidschilfers, talg en build-up van verkeerde shampoos en verzorging producten die onder andere siliconen bevatten. We hebben diverse producten van Mediceuticals om dit te verbeteren.

 

Wij kunnen kijken wat de beste behandeling is voor de hoofdhuid en daarna een start maken met de behandeling. De hoofdhuid zal meteen al heel fris en schoon aanvoelen. Met de producten die voor de hoofdhuid geschikt zijn, kun je thuis de behandeling voortzetten. Na ongeveer 2 tot 3 weken de Mediceutal producten gebruikt te hebben, gaan we de hoofdhuid weer opnieuw bekijken en kun je met eigen ogen het verschil zien. De voor en na foto’s mailen we naar je toe.

 

Het betreft hier een medicinaal, dermatologisch geformuleerd product. De erkende farmaceutische formules zijn klinisch getest en door de Amerikaanse Food en Drug Administration (FDA) gekeurd voor behandelingen in een breed spectrum van hoofdhuid en huidproblemen.

 

Ook voor klanten die een chemokuur ondergaan zijn er speciale producten om de hoofdhuid beter te laten doorbloeden waardoor het haar goed groeit en in betere conditie komt.

 

Gezond haar vereist een gezonde hoofdhuid. Door effecten van onder meer dieet, narcose, medicijngebruik, chemotherapie en stress kan de haargroeicyclus en de hoofdhuid verstoord raken. Ons behandelingsadvies helpt je dit weer in balans te brengen.

 

Kijk voor meer informatie op onze pagina’s over:

– haaruitval

– haaruitval door corona

– chemotherapie en haar- hoofdhuidverzorging

– diverse hoofdhuidproblemen

– beschadigd haar behandelen (Olaplex)